.

Konco-konco

Time is Money

Thursday, October 27, 2011

Konvo & Holiday

oke, pre-shoot for konvo @ hometown

Stop by @ petrol station shah alam

Giant seksyen 7, car park area for evening session

On the bus

Mama abah at front seat
with Kak Wan queuing before entering DATC hall
With Aini

Dewan Agung Tuanku Canselor UiTM Shah Alam
With Zieha Sasi


a moment before convocation day::
" ..konvo nanti dapat 1 bunge pun jadilah..please, xla segan sangat tangan kosong jek dalam picture nanti "


Yes Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi, terima kasih Allah kerana melancarkan segala-galanya pada hari konvo yg lepas. Baik dari bermalam di Genting Sempah sehingga selesai majlis konvo. Tak ade masalah eventhough keadaan mama macam tu but we still be able to manage it very well especially semasa kene naik bus UiTM masuk ke dalam UiTM kampus Shah Alam. Datang awal, dapat naik bus pertama x perlu berebut, balik pun same mama dapat naik bus dulu. Mama & Abah managed well masuk ke dalam dewan dan keluar dewan. TERIMA KASIH for all that. A bunch of thx also to all my family yg accompanied me on my convocation day, terpakse menunggu berjam-jam hingga habis majlis, thx. U bright my big day guys~

Terharu dapat a handmade gift from my BFF Nurnazihah Mohd Saidi mase masih kt dalam dewan utama DATC..feel like a special girl among thousand of graduates on that day. yelah, dapat dalam dewan mase org lain masing-masing tangan masih kosong, seronok seyh..
then, bile menuju ke arah my family, i saw a bunch of flowers in my sis hand..yeay dpt bunge. "hmm..kak cik. cube teka bende ape ni??"..since i saw many angry bird balloon just now, so i guess "hmm..eleh, tau..anak patung..angry bird" ..haha, u know what? exactly..it is Angry bird, but not a ballon. its anak patung angry bird yg aku nak sangat2 mase nampak kt Bubble Temerloh..Thank You So Much..hoyeah~
oke, right after convo, end around 6 pm but we arrived at Giant at 7 pm, we went to Teluk Intan Perak to see my sis with her new born baby..waah, feel so exciting having 1st nephew and the only anak buah. Sampai Kg. Selabak, teluk Intan around 12am after sesat sekejap. we spent a night at my brother in law's house. then tomorrow afternoon, we went to Hospital teluk Intan to see my sis. Sape paling excited agaknye? Abah lah org paling excited..haha. Luckily, kakak dh boleh blk, so terus amek baby and kakak blk umah abg aril. along the way home (kg. selabak house), Abah lah yang dukung baby..oh, lupe lak..name baby chinta hatiku ni ialah Muhammad Adeeb Haziq Bin Muhamad Shahrel, disebabkan kakak request, so we spent another night there juz for you kakak and adeeb(^^),..Welcome to family dear~
Kakak
after Teluk intan, We continue our journey to Cameron Highlands, hoyeah..on de way balik singgah Skyway Genting Highlands (cable car)..round genting sekejap, seronok tak terkate, naik cable car ni event penutup journey kali ni..peace (^^)v

At Merry Brown Tanah Rata : Supper

Brinchang Hotel




At Lata Iskandar on the way down

Genting Highlands:: see the heavy mist?yup...sangaaaat sejuk!

Oh, forgot...i got this cute yellow sand pillow when we shopping2 at Cameron highlands..tQ abang as a gift for my graduation, hehe..shumil nye~

Line leaf top Pictures, Images and Photosonion head Pictures, Images and Photos

No comments: