.

Konco-konco

Time is Money

Tuesday, November 17, 2009

wahhh...aku di kamp0ng suda...lupe kn yg keji...mulakan yg manis2 belake oyeah!!




huhu...aku da start cuti...lega rasenye...nk mghabiskan sem 5 yg mbosankan but penuh cabaran,kerenah org mcm2,...baik aku gunekan cuti ni tuk enjoy...tolak tepi yg mane cm hampeh pahit...heh,..aku pcaye,sume yg terjadi ade hikmah,Allah nk tunjukkan yg mane xnampak selame ni,yg mane yg aku xsedar...aku sendiri p0n byk nk kene repair diri sendiri...kepade semue mber2...aku p0hon ampun maaf beribu lemon dr ujung jari kaki smpailah ujung umbun kepale andai bt silap sepnjang sem 5 ni....even byk kali aku memendam rase duka terkecik tersiat hati,aku slalu xamek port n cube pujuk diri sndiri,aku maafkan sume org...aku percaye 1 kate2 ni yg aku petik dr fb sorg mmber aku...n aku pgg smpai hr ni//

"Allah tak akan bagi sesuatu beban(ujian) kpde hambenya jika die tahu hambanye itu tak mampu memikulnye...."

next sem,i wish i could continue my degree with happiness ever after...

Wednesday, November 11, 2009

horeyyyyy...nyah kau exam!(X_X)


ahah...s0n0k giler babeng sgguh...kul 5.15 ptg td adalah last paper aku tuk sem 5...fuh,sgt2 la lega dan epy...mane x nye sem ni plg rushing skali sbb xde stdy week n 2 paper last ni xde gap,jd smlm p0n de paper...hr2 tdo 5-6 pg...blk phg nnti nk tido smpai lebam..huhu(^_^)

Sunday, November 8, 2009

sekian lame...




huh...lame xupdate blog...mmg disengajakan kot,time exam mls nk on9,skali dah start mule pyh nk brenti...

hmmm...di petang2 hr yg agak tenang ni...aku saje jek curik mase mencoret n mencomot(haha..) kan blog sendirik...windu,lame x view (lame la sgt...bru seminggu kot~~tehehe)...hurmmmm(lagi..), 4 paper dh lepas...tggal lg due,due ni yg plg parah sbb heavy+due hari berturut2...aku ntah xtau cmne la nk stdy...selase n rabu ni paper waste water n health promotion...tgk la cmne,setakat ni mmg hr2 aku tido pas subuh sbb pangai stdy last minute pye psl,naseb x pengsan...alhamdulillah,ni sume uitm pye psl kasik sgt cuti H1N1,dh xde stdy week jadik nye..kelam kelibut idop aku...dgn blk kakak tunang hr tu la mmg carik nahas...

dlm sume2 paper,aku cume puas ht jwb paper techno jek,yg lain sume hampeh...xckup mase,lupe,blur,careless,xbace...abess la trun pointer cmni...wish xde la fail,hope sgt2....

k la...stop dulu~~
len kali i jenguk lg ye blog ku syg...(^_^)

Monday, November 2, 2009

exam..paper..pen...slip..tgn lenguh..basah ketiak..bdn melekit..mereng!



exam..paper..pen...slip..tgn lenguh..basah ketiak..bdn melekit..xckup tido..stress..exam conflict..hostile environment..kejar mase..xhabes study..last minute..bace xigt..letih..bdn sengal2..nervous..seriau....mereng....gelong!!!!




hesh..nape sume paper probs ni...(sedang m'kaji dosa2 silam)~~~

paper yg dah lepas yg amat2 aku xpuas ht even dh lepas~
-Housing and Residential Environment (ENV 500)-28/10/09
-Stress Management (ENV 503) -2/11/09