.

Konco-konco

Time is Money

Saturday, March 19, 2016

I got a bun in an oven!









Assalam hai,

Actually since last week aku rase mual, perut x selesa, kembong, gastrointestinal rase menjerut...salur makanan rase menjerut mcm mase aku sakit gastrik dulu. Masuk malam mual sampai x makan nasi sebab hilang selera makan. Due minggu lewat period...U guess.......?


Baru pulang dari Klinik check up. Alhamdulillah...

Btw last wednesday I used pregnancy test yg beli dari pharmacy. Subuh2 genit dah test sebab mostly infos cakap pagi adalah waktu terbaik dan accurate sebab hormon hcg pregnancy tinggi. So, x sampai 30 seconds dah naik double lines. Hoho


Tadi check up kat klinik untuk confirmkan pregnancy, doctor cakap dah test?kami akan buat benda sama je. Aku cakap xpela just nak confirmation lain test sendiri dengan doctor sendiri yg confirmkan. So that doctor tu ambil sampel air kencing. Then tanya bila hari pertama period yg lepas...mine 29th Jan 2016. He said supposed usia kehamilan adalah 7 weeks.

Then, he test the urine. And naik double line even samar2 but he confirmed that i am pregnant. Tapi aku punye tester tu line lagi pekat hehe sebab awal pagi kot test tadi pun dah petang..

Doctorkate my due around 6th November 2016 which is hujung tahun ni ^______^

Alhamdulillah...x sabar nak shoping baju baby hahaha!

onion head Pictures, Images and Photos