.

Konco-konco

Time is Money

Thursday, March 15, 2012

Balik Kerteh dah...bye2

saje2 nk post...tgh tunggu boarding kul 4.30 ptg jap lagi ni..kat Airport Subang. Penat betol journey semalam..Rase mcm xnk bangun je pagi td badan letih, dh la bantal dgn tilam empuk gile2 kaw punye.. =p

Kerteh>Subang Airport>Teksi>KTM Subang Jaya>KL Sentral>KLCC

tadi..
KLCC>KL Sentral>KTM Subang Jaya>Teksi>Subang (Sekarang saye kat sini) Airport>Kerteh


Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos

Wednesday, March 14, 2012

Outstation with firefly and mandarin oriental

TQ petronas...even though this is only a training, but you give the very sweet memory by having my 1st experience go for outstation, my 1st exp fly with firefly and also spend a nite at 5 stars hotel - Mandarin Oriental Hotel beside KLCC ..nak naik lift pun kene swab kad bilik, jakun betol saye..

...yup i'm alone, survive alone to get here in KL... discover by myself how to get here how to get there, how to do that, how to use this..proud of being me!

very nice experience...like it!

 muke cuak plus jakun

hp murah...xclear...nice view~


here is 5 starz hotel where i stay~




 view from level 11
 pintu bathroom yg cantik.



Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos

Friday, March 2, 2012

Kerteh Terengganu

Here i am..! Hooooorey. lupe nak update, padahal dah sampai sini hari sabtu, baru hari ni nk post entry, haiyaa..ok, hmmm..what i feel about ganu is..quite interesting, hoyeah. Laut die biru, buih die putih. Kat Pahang xyah la harap nk jumpe air laut gitu klu selain kat pulau2 peranginan tu. Pastu lg 1, aku suke suasane kg kt kerteh ni. yela, even though OJT kat sini, xbyk mall or shopping xcomplex, tp kg2 kat sini and suasane die best je..pantai2 die cantik..hari tu dh g ushar Pantai Kemasik, insyaAllah dlm mase 6 bulan ni kitorg nk g ushar byk lg pantai..

Semalam g cari and survey bilik utk fmly tdo mlm esk. Tibe2 terjumpe port baik punye utk lepak2 dgn dak2 ni.. area tu kat Paka, betol2 kt sebelah Residence Resort tempat fmly menginap hari tu. Rupenye kat situ ade jalan belah dalam tepi pantai, ade kedai makan..gile cantik la!!! tu baru sikit, x explore hbs lg kerteh ni. Kuala Terengganu pun x pegi lg. Xpe2, kite explore satu2, huhu...terbaik la, nasib baik x dpt kat KLCC or Petronas Research Centre kat Bangi. Kat sane x seronok sgt nk berjalan sbb bandar, Mase kt Permata tu pun habis round Putrajaya je kebiasaan nye. Selain tu g tgk wyg kt alamanda,, g semenyih. itu jela.

Wah..excitednye nk explore Ganu!!! Nananananaaaa...Ganu kitew!!


Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos