.

Konco-konco

Time is Money

Thursday, February 23, 2012

Update2

Almost 1 week I'm not online. Because i had't paid my broad band bills. Today my sis paid for me, 50-50. So, now i can surf the internet. What the? I missed a lot of things on my fb. Ya.. Last Saturday, my last day at PLC Bangi. Can u imagine how bad I felt when I cant contact with my GEES friends since last Saturday?

Arghh..geli lak try speaking. bukak2 fb, byk notification. As usual, my GEES members la. Best gile berpeluang join GEES ni, mcm2 bende aku belajar. Yang paling seronok friendship lah ape lg. Sume org pun best. Malam last kt sane kami ade farewell dinner. Malam tu aku jd usher, well..saje nk sibuk kan diri baru lah memorable kn. Malam tu malam last kami enjoy same2, ade yg nyanyi..snap picture byk2, mkn byk2. happy (^^)

2 days b4 that, Habis kelas petang tu, aku n rum8 amek peluang g jln2 Putrajaya kire nye last lah g Putra sementara kt PLC. Sambil2 tu teman si Fizah isi myk kete.,round2..xtau nk lepak mane, terjumpe taman Botani, so drop by kt situ. X sangke pulak view kt taman ni CANTIK GILERZ! xcaye? tgk pic2 kt bwh ni..hnffff! bangge jap jd photographer x bertauliah~










Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos

Monday, February 13, 2012

~Me in Harian Metro 12 feb 2012~


Just want to share, i keluar kat paper metro 12 feb 2012. bukan i je la, my friends pun sekali. Masa tengah explorace kat Putrajaya 2 minggu lepas. Dulu keluar Buletin Utama, sekarang Metro pulak,
Good job TNH




Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos

Sunday, February 12, 2012

Last week of GEES..sad maaa~

minggu ni last..sedih juga. hari ni masing2 penat sbb aktiviti rumah anak yatim semalam, tp hati aku berkorbar2 nk hang out dgn dorg and gune kan hari2 yg tinggal ni sepenuhnye. Bangun la korg, jom keluar.

Sepanjang 2 bulan kt sini, seronok sgt2. Selain kemudahan serba lengkap oleh petronas, kwn2 adalah yg paling menyoronokkan. Kenape seronok? i think..sbb kami dari background yg berbeza2 lain sgt compare to b4 this which is my friend same stream as me. Member2 sekolah, Member2 Sc Hayat matrik, budak2 Safety UiTM..but kt sini kami ade yg dari chemical&petroleum&chem gas&mechanical engineering, HR, economy, alam sekitar, Business admin, marketing, management, record management, mass communication, marine, chemist, IT, geologist, finance, etc. See? lain gile kan..at first, i'm the only one from safety line background but then fizah (my ex-classm8 UiTM) come join us for this program.

Dont know why, kami jadi rapat sgt..hah? rase nye sbb byk aktiviti2 yg memerlukan kerjasama sepanjang 2 bulan ni membuatkan kami rapat dgn semue ke 50 partcipant skali agaknye kan. for my roomate Nanthini a/p Yanamsekaran, Nurul'Asmaasikin Ismail n Norhafizah Hashim, glad that korang pun OJT kt terengganu, cume asma je jauh sikit kt batu rakit. Tapi at least kite leh hang out lg 6 bulan together =)


OJT nnti kt Optima kerteh, some of my friends attach at Petronas Carigali. Dah tentu2 tough gile2 klu dh kate work in petronas, redha je la and take it as a challenge. After or during the attachment same ade klu perform sgt hebat n petronas berminat nk amek so akan diserap masuk, tp klu biase2 je xde ape yg buat dorg tertarik nk amek ade possibility jugak akan diambil kerja dgn company2 luar cm vendor2. Last week, ade good news dr Mama Taznima..ade company nk tau lebih lanjut pasal kami2 yg anak2 pantai timur sbb dorg nk expand their company so they want to hire us if petronas xnak kami..Mama kate, klu ade rezeki dapat lah ye...hehe.aminnnn..please hire us~

Thank You Allah give me this infiniti experiences and memories with GEES...Alhamdulillah.













Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos