.

Konco-konco

Time is Money

Saturday, September 19, 2015

Teaser DIY bunga telur

onion head Pictures, Images and Photos
Teaser bunga telur.

Aku tak nak share tutorial,sebab ramai sangat dah shared.Doakan sempat ye buat and siapkan. Last minute plan ni...harap istiqomah menyiapkan. Baru 3 kuntum.



Thursday, September 17, 2015

Fenomena Pemutih Gigi

Sekarang tengah kecoh and famous pasal Pen Pemtih Gigi yang katenye Amar Baharin, Nad Zainal and Chacha Maembong pakai untuk putihkan gigi. Kebetulan sangat memang aku tengah cari pemutih gigi memandangkan majlis dah nak dekat..further more aku beli pemutih gigi diperbuat dari cengkih hari tu x berkesan, iye lah RM15 je pun. Pastu effect die pulak sangat berangin sampai menggelupas tepi bibir(tulisan Thailand dan xde cop halal atau KKM). Risau nak pakai. Bukan xde  berkesan langsung ada jugak sikit kuning gigi kesan teh kopi yg hilang tapi xcukup memuaskan hati. Aku nak gigi fully putih.

So, aku pun order 1 Pen Pemutih Gigi tersebut, kalau nak order sila survey harga dulu sebab ada 1 FB tu jual RM75 harga asal (kononnya promosi 40% RM50), nasib baik x order via that FB. Aku jumpe page  website yg jual harga RM36@35 termasuk postage. So, sampai parcel order Selasa baru ni. Jom kita nantikan testimoni dari aku menjadi ke tidak produk ni.
 p/s: Hari ke-3 pakai


onion head Pictures, Images and Photos