.

Konco-konco

Time is Money

Monday, October 17, 2011

SUX of me

korg penah rase x, bile sume bende xkene..sume bende xmenjadi. .Mmg slalu jugak jd kt aku situation mcm ni, yang mane start dr sekolah rendah, naik ke 2dary school, matrix sampai lah dh habis U ni. Bile sampai satu2 mase tu, ujian dtg bertimpa2 (org kate tuhan syg sbb tu die bg byk ujian)..lg beriman sesorang lg besar ujian yg ditimpa dr tuhan utk menguji keimanan die..tp aku bkn nk cite pasal ujian tu. kadang2 dalam 1 mase semue bende xkene, perang dingin dgn yg tu, gadoh dgn yg ni, terase hati dgn yg sane, skt hati dgn yg tu, selisih faham dgn yg sini, adik menjawab, bf merajok, akak dot dot dot..dan blablabla..serentak, berturut2 marathon. tp klu setakat yg disebut td kire xde hal lg, penah mase kt U, dlm mase yg same selisih phm dgn kawan yg ni crysis dgn yg tu org mengate sampai ke telinge kite, lelaki yg kite admire after 3 tahun couple dgn mber lame berlaku dlm mase yg serentak..mmg sgt TERUK, terase my life is so SUX mase tu..Moral xpayah ckp la mase jd kt U tu, totally down like katak terpenyek dek steam roll..
fuh.. (=_=)...kt sini jela tmpt nk lepas, kurang sikit beban kt dada, serase tiada sesiapa yg layak utk dikongsi masalah bt mase ini...


Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos

No comments: