.

Konco-konco

Time is Money

Wednesday, June 2, 2010

hang out wif my geng2 seri~yippie(^^)






ma da latest
imah da latest
ehop da latest
zarikh da latest















yeah....bende ni rancang smlm,xsgke lak tup2 teruss kuar hr ni...
plan asal nk g seri jengka,tp tam lak xmo..ma yg ajak nk jumpe sbnrnye,aku tlg kumpul dak2 neh jek.
.

hmmm...ramai lak yg xdpt join,nyet ayu timah praktikal,pah nina part time ngajar kt skola,acah p0n keje,eja ade hal,umi dgn hana amek intersesi,yus de kt kuantan esok baru blk,izzat lak 5hb-25 jun baru cuti,...last2 yg confirm nye,aku,ma,tam,zarikh...ish2

kul 10 ma amek tam kt maran,aku tggu ke pekan awah,,,tu dia,cm knl jek wira putih yg dtg dr jauh...yeah,cm knl kete ni..haha,ma dgn tam ler.pastu g umah imah,yg ni plan yg aku xtau...tibe2 g umah imah...pujuk2 last2 imah p0n ikut,ma chit chat dgn nenek imah (bodek kot,hehe)...

then,tgu zarikh kt d store...terkejut eden,jumpe ehop n adeq nye kt d store..ceh,zarikh diam2 ajak ehop penyer...aku mati2 igt ehop xrespon msg,penyer slh no msg smlm.


pape p0n,walau jumpe korg jap je hr ni...tp epy sgt..walau kt tloh xde pape,dpt chit chat dgn korg p0n da besh...giler ah,5 tahun xjumpe tu....korg len la reunion every year pegi...aku ni mane la nk g jauh2 kt kuantan tu...hehe...

lurve u all!!

p/s:pic xdpt upload mlm ni,esok la yek...mslh teknikal,kakak ku tido sudaaa..baru nk mintak pinjam cable~(=_=)

4 comments:

irayani said...

x dpt upload mendenye???belambak!!!dush!

to0n ieday said...

itu imah nyew gmbr...i punye la xdpt~

budakjengka88 said...

tahniah !!!
sbb dh dpt lesen moto (hmm..jeles nye aku)
snang je moto kan ?? kcang je..aku x tau la bila nk amik test kete lagi psal
tgh kumpul duit...huwaaaa...aku tgh xde duitttt...bestnye ko ade mak/bpak yg sponsor..
sape2 yg yg rase ade byk duit tu...sedekah la kat aku...sian aku...anak yatim...huwaaaaa..
(sori kalo komen aku xde kaitan lagsung dgn entry ko ni...hehe..nk tulis kat shout box tu kecik sgt la..huhu)

to0n ieday said...

hehe...tu la,besh tol jd anak manje ni kn?nape xbt re-test,bkn re-test byr 20 je ke~