.

Konco-konco

Time is Money

Monday, June 21, 2010

BUAT DUET DENGAN YOUTH SAYS


Tutorial 1 dari inche izzat86 : Pengenalan


Youthsays.com bukanlah site yang nak tibai duit korang @ MLM level marketing yang kena cari downline sana sini, sampai orang atas kaya , orang bawah merana. Sorry, bukan nak tibai mane2 marketing.Its all about you. Sendiri berdikari...

Youthsays.com merupakan site yang mempromote kan iklan2 syarikat besar, termasuklah, nike, adidas, dan banyak2 lagi. So, keuntungan diaorang dapat kat situ yg mane syarikat besar bayar diaorang and diaorang akan cari orangg utk promote iklan2 diaorang...paham. kirenye camni:

Syarikat besar ---->Youthsays ----> kite semua ---->promote kt orang lain

so kite dpt untung diaorang dapat untung.paham dah sampai situ?. Bile kite promote iklan diorang...diorang akan bagi kite 1 click = 20 sen

bukti aku dapat dari youthsays untuk semasa 3 ari :

klik gamba ni tuk besarkan

ingat 20 sen tu byk kalo 1 klik. so, kte berbalik pada tutorial kite semula....

Tutorial 2 dari aku : Register

So macam biase la mulakan dengan langkah mudah iaitu register dgn email

REGISTER sini

korang akan ke home page die..just register macam biase

bile dah register korang akan verified untuk kali pertama (untuk mengesahkan email korang)

lepas setel sume tu, buat profile korang ngan sebaik mungkin (maksudnye profile sebenar) sebab senang nak dapat duit dari diorang

and yang paling penting korang verified kali kedua balik register korang dalam mase 48jam

Promote!

kk korang dah boleh start buat lepas register yang pertama 2..caranye korang klik kat advertising kat atas 2..then g kat commercial campaign

Tips 1 - Korang jangan main amik ikut sedap je. Bukn suma commercial dapat duit..korang pilih iklan yang belum ade complete ngan ade tulis commercial

then korang klik details, pastu g kat promote campaignnnt die suruh korang post ape yang korang nak and bagi link tu dekat korang contoh:

http://malaysia.youthsays.com/crabrose/biotherm-homme
http://malaysia.youthsays.com/crabrose/mas-traveller
http://malaysia.youthsays.com/crabrose/ronnie-got-lucky
http://malaysia.youthsays.com/crabrose/DentyneConfiDance


as permulaan supaye rezki korg melimpah nnti dan success dlm percubaan ni,korg kene klik sume link di atas ni...korang klik suma link kat atas ni and tekan support..kasi la kredit kat ak sikit..lol(jgn mara bro ejat86,sy dh klik link bro,kasi chance sy la pulak,hehe)

Tips 2 -Be aware! campaign akan bertukar setiap hari @ setiap minggu..pastikan korang bukak site tu untuk link baru

Tutorial 3 dari aku - Advertise!

dah dapat link2 korang tiba lah masa untuk korang promote..but beware! jangan sampai kena banned sudah sebab dulu ade kes cam team nuffnang kena banned pasal main team2 click2 ni

Tutorial 4- Payment

camne korang nak dapat duit dari Youthsays?..Korang akan dapat duit cash out dari diorang bile korang dah mencecah RM50.00. Caranya korang akan dapat cheque deposit same cam advertiser lain


p/s: selamat success rakan2 ku,wit ni bole wt tlg byr b.band monthly,hehe