.

Konco-konco

Time is Money

Sunday, January 3, 2010

kembali ke puncak menare gading~

lenguh tang sini...sengal tang sane...sume uitm punye psl...aku dpt tau mule2 p0n mlt dah terkumat kamit menyumpah seranah...geram!!!!!!!!!!!kenderaan hye dibenarkan masuk ke kws hostel lps jam 7 mlm,pe jadahnye aku bgn kul 5.30pg,bertolak kul 7pg smpai sane kul 9.30pg semate2 terpacak nk tggu smpai kul 7 MALAM!!!

mmg la nk elak jln jam kt hostel tu,tp xptt la wt cmtu...ade ke ptt rakyat jelate uitm puncak alam hanye di benarkan park kete kt fac,then hye leh naik ke hostel yg kt puncak dunia tu nek bus uitm kolej-fac skali dgn brg2 yg nk agkut...gile bapak!aku punye brg je dh penuh 1 myv akak aku...hesh3...naye2,TIME KASEH UITM~~aku xpe pnt cmne p0n tp aku sian gile kt kakak n abah tlg agkut brg2 tu skali...nk aleh dr bonet kete ke tempat tgu bus 1 hal..nk rebut nek bus 1 hal...dah la tu,bus brenti kt pdg kawad yg panas nk mamp0s,nk agkut pulak dr situ ke blok A1...terharu and bersalah gile kt kakak n abah,msti dorg penat sgt,i'm so sorry...anak mu and adeq mu ni mmg slalu myusahkan...thx a bunch!!!klu aku sorg jek,mmg xsempat start kuliah la isnin ni kojol di tempat kejadian~~

p/s: alhamdulillah..selesai sume..tggal brg kt store je lg~

No comments: