.

Konco-konco

Time is Money

Tuesday, January 26, 2010

hope about him~

adakah ini 1 ................................hmmmm,i dunno how 2 describe it~

1 mlm tu...actually,aku dh lame amalkan doa ni.tp mlm tu...aku hampir give up utk bc doa tu...aku ckp "hmmmm....aku dh bace,tp nape die xmsg2 p0n..."pastu aku p0n terlena.tepat kul 1.33 pagi,....DIA CALL!!!haha...korg xtau x sape die yg cll???org yg aku suke tu la..dia siap nyanyi lagu utk aku lg "Aku anak caipong ke hape ntah title die"...haha...korg igt sng ke kitorg nk cntct sesame sdri,3bln p0n belum tentu...aku epy sgt...



.doa ni akak aku yg cdgkan aku bc bile dia yg kite suke terlintas kt fikiran kite...so,aku p0n amalkan la,based on ape yg terjadi...aku de bt sedikit kesimpulan~~~

"ni pe yg aku tafsir la....di saat aku hampir putus asa utk berdoa pade Dia ...Dia bg sedikit harapan dan petunjuk supaya aku x putus asa dan berhenti berdoa padaNya...Dia tau aku hampir nk give up...jd Dia pun bg aku sedikit kebenaran dgn tergerak nye ht I_ _ _ _ utk cll aku mlm tu...Dia nk tjuk bhawe ape yg aku bace dan doakan itu bkn lah suatu yg sia2"

3 comments:

Leana said...

macam terharu pulak baca.. sbb awk doa dgn penuh pengharapan kot kan..

Leana said...

so pecite seterusnya..?

to0n ieday said...

terharu kew???hehe...seterusnye?tgu berabad-abad lg la kot,haha~~~