.

Konco-konco

Time is Money

Friday, November 27, 2015

Pos Parcel Tak Puast Hati







Assalam,

Entry sedih geram... cadar pacthwork nak bawak balik Melaka x dapat lagi. Hmmm...beria aku transfer duit Ahad lepas dengan harapan dapat sebelum pergi Melaka. Petang ni nak gerak balik Melaka dah. Cadar x sampai2 lagi.

Seller post selasa. Dia guna Pos Domestik. Mmg lambat dari pos laju makan 4-7 hari. Menyesal pulak rasa. Tapi tu satu hal, ni lagi satu hal status tracking TAK BOLEH KE POS LAJU JANGAN MAIN2 UPDATE!!! Dengan alasan salah scan. Rase nak penampar je alasan. Dah la customer memang ada tracking number je nak track status barang, tak boleh lah korang ambik mudah bagi alasan salah scan..

Date / TimeProcessOffice

26 Nov 2015, 03:33 PM :: Self collection at counter :PPL NILAI
26 Nov 2015, 02:34 PM :: Acceptance :PPL NILAI
26 Nov 2015, 11:03 AM :: Dispatch out from origin station :PPL NILAI
26 Nov 2015, 10:05 AM :: Arrive at delivery office :PPL NILAI
24 Nov 2015, 11:34 AM :: Posted over the counter :PPL NILAI

Posted over the counter PPL Nilai...ok fine
Arrive at delivery office PPL Nilai...ok fine
Distpach out from origin station PPL Nilai...ok fine
Acceptance PPL Nilai ???erkkk? kate dah dispatch out...
Self Collection at counter PPL Nilai???

Dah ape  jadah kt PPL Nilai x bergerak. Semalam seller call PP Nilai kabor barang dah keluar dari Nilai. Ape x bengang aku diperkotak katik cmni..

Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos

No comments: