.

Konco-konco

Time is Money

Tuesday, November 15, 2011

take it as challenge

HAHAHAHAHA...penat siot bace law, smpai tepu (refer entry ni Ulang kaji)..aleh2 1 law pun die xtye.

mlm td stop rest kt genting sempah, subuh baru gerak ke location interview. oke je interviewer tu, the interviewer used concept unformal and more to discussion session. Bos xde, so sorg jela. but, sediy lah jugak, xtye psl law. aku fokus on legistation prepare utk kali ni (klu tye law...potpetpotpet mulut aku leh goreng rasenye). tp skali lg luck x menyebelahi, byk tye psl solving problems (dh jd mcm org yg xtau pape psl safety pulak di mate mamat tu cesss). i cant thinking in short period of time, otak jem. try so hard to answering. Tapi bile dgr die ckp "u have no exp, i dunno wt to ask"...wey..klu xmo amek fresh, jgn panggil la (padahal interviewer tu setahun pun xsampai lg dh jd senior SHO:: info dr mak cik mase bergossip td, haha)..naye la. Cost perjalanan..xbek naye ke org..

haha, sorry guys..i cant do it. Dapat alhamdulillah, xdapat pun alhamdulillah..mase bru sampai tu pun, hati dh xde utk rase nk kerja kt area tu. traffic probs, parking staff pun kene byr?what the hell???bukan memilih bukan jua demand, tp kene pertimbangkan juga kemampuan diri, klu kerja tphakikatnye seperti menjerut leher ape gune??mase tgh tgu tu, chit-chat dgn mak cik pembancuh air, die mengaduuu..kos hidup tggi kt sni, sewa umah mhl.

gaji 1000 xlepas nk hidup..mak cik dh 20 tahun keje, thn depan igt nk blk kg lah..org2 yg keje sini pun kuar masuk, xtahan lame..xpela, mk cik mls nk cite nnti org kate ape pulak kan (dlm riak muke nk cite tp takut..), hehe..thx mk cik, klu mk cik xcite pun sy dh tau..

Company besar, mewah...exclusive. glad to have this exp. thx all yang wish me luck, aminnnn...selawat ke atas nabi S.A.W.

P/S: thx to one of the bos yg forward my resume to his department, no wonder they call me for interview..(baru je nk gumbira igt kan via jobstreet yg xpenah berhasil sebelum ni, haha..)

Bak kate feymes Blogger Maria Elena, chill lah,,jgn stress klu de prob, nnti cepat tue..hidup pun xbest.

Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos

No comments: