.

Konco-konco

Time is Money

Friday, September 9, 2011

raye 2011@Jengka-Port Dickson











adesss...banyak bende nk tulis ni.tp sume dh ilang sbb lmbt sgt update entry, sebulan xjumpe tenet.byk pic nk upload, camera tinggal kt umah pulak,aiseh..

ni nk promote ice room, sedap gile ice cream die, xcaye try la..b4 ni asyik dgr org sebut2 je psl ice room ni, nk tau gak pebende la ice room ni, ice skating kah?snow walk kah?bilik sejuk kah?..
yezzzaaa...hr tu mase raye ke-3 aku bodek2 kakak2 ku g ice room port dickson lepas 4-5 kali ulang-alik lalu depan ice room nu, lastly mlm tu berjaye jugak menjejak kan kaki kt ice room..byk nye menu ice cream, sorg 1 jenis ice cream, i chose blueberry snow ice, habaq hang la...mmg sedap ler! bkn cm ice cream biase...structure ice sgt istimewa, lembut...bkn mcm ice cream walls dlm tapper ware yg korg beli perisa durian/keladi/vanilla dan bukan jugak cm ice kisar ABC (air batu campur)..senang ckp lain lah dr yg lain...ice cream harge nye berkisar antara RM8-RM10 la klu xsilap per mangkuk.xrugi seyh dgn rasenye yg cmtu..menu pilihan kami mlm tu Durian snow ice, tropica mix snow ice, yam snow ice (keladi), peanut snow ice and blueberry snow ice..sile lah cube kepade yg belum cube~ ^_________^
Line leaf top Pictures, Images and Photosonion head Pictures, Images and Photos

No comments: