.

Konco-konco

Time is Money

Tuesday, July 12, 2011

new friendster???



adoi...ketinggalan zaman betol la aku...baru tau frenster upgraded. nk upgrade pun upgrade je la, tp xpyh la sampai nk remove sume pictures org. Facebook pun upgrade jugak xde la nk buang2 gmbr2 org...mmg bengang giler aku. Aku tau la aku dh lame xon fs, tp aku still xdelete account fs, sbb byk gmbr2 memory lame2 dlm tu...aku save as back up, aleh2 fs lak bt taik! admin fs team de kate, die de bg notis upgrade tu, tp email2 tu xperasan la...email aku tu dh la beribu2 hr2 penuh dgn fb notification, CROSH, My Jobs, etc, ..dh terdelete ke, hey...di sbb kan bengang sgt, aku deactivated fs aku, and will be deleted in 30 days...amek kaw!boley blah...la. setakat bt web site utk men game, bek aku men cafe world and cityville kt FB je...bye2 friendster, forever!
Line leaf top Pictures, Images and Photosonion head Pictures, Images and Photos

No comments: