.

Konco-konco

Time is Money

Wednesday, July 13, 2011

Come back...cite siri bercakap dgn Jin, Tamar Jalis~


oke2....tibe2 aku rase nk collect and kumpul blk cite siri bercakap dgn jin oleh penulis nye Tamar Jalis...b4 aku nk post sume entry cite2 tu....aku nk bt entry pasal intro sebelum mengepost cite2 tu...asal nye, aku follow cite ni kat virtual frens hasil di promote oleh kawan aku, kt virtual friends aku collect la cite2 siri bercakap dgn jin ni dr sorg member VF namenye FiLL, die de byk koleksi cite ni....tp d sbb kan sibuk study dlm sem 5, aku pun tergendala, stop follow cite ni...cite ni best, xkesah la ade sesetengah nye ckp cite tu rekaan semate2 ke ape...yg pasti utk mengisi mase lapang...mmg sesuai la menjadi bahan bacaan, xde salah nye kan? so, pasni my blog nk post sume koleksi cite tu...all bloggers kasi support ye =)
Line leaf top Pictures, Images and Photosonion head Pictures, Images and Photos

No comments: