.

Konco-konco

Time is Money

Tuesday, May 17, 2011

Merong Mahawangsa~



tadi baru pas tgk Merong Mahawangsa...second time impress tgk filem melayu after film animasi Upin Ipin Pengembaraan. Ye, saye akui editing Merong Mahawangsa sangat chanteq, setanding dgn film epik luar negare...tahniah KRU!!!

ye..saye tgk kt lap top jek, xmembantu industri filem tanah air..maaf ye.bkn niat cmtu, tp apekan daya, hujung sem final year ni mane lah ade duet utk menonton di panggung, maaf lagik sekali~peace~ eh, mmg de niat murni nk tgk kat wayang tau mase baru kuar tu, sbb tgk kuar kat iklan dh impress..korg igt TNH suke ke tgk muvie melayu kt wayang???huh...TNH rase rugi jek duet beli tiket nk tgk kt wayang, bg TNH tgk kt DVD or lap top la setakat nk tgk cite malay ni (erk..tp Ngangkung dgn Syurga cinta tgk kt wyg, sbb akak i belanje xkuar duet sendiri hehe)..ye, x salah.tu hak TNH nak rase cmtu..sbb film melayu masih di tampok lame, x byk peningkatan, bese2 je. So, korg leh nmpk kan?Merong Mahawangsa punye aura?sampai tertarik TNH nk ke panggung menonton, cume halangan duet je x mengizinkan...syabas KRU, menaikkan taraf industri perfileman melayu. I request more film like Merong Mahawangsa di mase akan datang!!!!!!

i kasik 4 setengah bintang!!oh, nk tambah sikit...mmg tepat sekali pilih Stephen Rahman jd main actor.siyes...die mmg sgt2 layak pegang watak utama, lakonan die perfect, care berlawan...care die lari p0n nampak gah, jiwe die 100% dlm film ni, hesh xtau la nk kate...nampak sempurna sampai ending, congratez!
Line leaf top Pictures, Images and Photosonion head Pictures, Images and Photos

No comments: