.

Konco-konco

Time is Money

Thursday, February 17, 2011

susah hati =(

(comey pulak kambing ni golek2-erk...xde kaitan dgn entry)

susah hati la bile dh bt silap macam ni. tp kesilapan ni bkn disengajakan.aku xtau procedure tu sbnrnye. hurmmm...dorg mrh aku ke?takutnye nk g jumpe menadah telinga.kuat ke aku nak face situation tu.tp klu aku xlatih dimarah dr sekarang, bidang kerja aku beribu kali lg tough dr skrg..keje nnti lg la, dimarah, ditegur, diherdik, diperli...kuat ke aku?kuat ke?aku ni lembik..sikit2 nk nanges..cmne nk kasi tebal sikit ht ni..xtau pulak carenye.bkn sng nk ubah pe yg semulajadi dlm diri kite..


Ya Allah aku berdoa pada MU, lindungi aku dari segala perkara yang tak dingini, memang aku dah salah, aku dah pun mintak maaf.kau sejukkan lah hati mereka, hilangkan lah kemarahan, kesilapanku tu x sengaje. tebalkan lah kesabaran seandai nye mereka ingin menghamburkan kemarahan kepadaku..aminnnnnnnnnnn.Selawat ke atas nabi S.A.W.sejahteralah ke atas nabi Muhammad S.A.W.


hopefully..dorg xmarah dan jangkaan aku ni meleset sama sekali.cume bakal dibebel tu mungkin~
bubuk

sebenarnye aku merajinkan menulis entry ni untuk luahkan rase yg beban kt dada...suntik sikit semangat utk menghadapi segala rintangan dan dugaan,Ya Allah..aku makin jauh dgn Mu, leka dgn hal duniawi, ampunkan aku, dekat aku dgn Mu Ya Allah, aminnn.

Line leaf top Pictures, Images and Photosonion head Pictures, Images and Photos

2 comments:

Budak Jengka 88 said...

salam..
tgh ssh hati ye...
sabo byk2..
kalo kite x sengaja xpe...
lain la kalo kite sengaja..

same la cam aku skunk..
tgh ssh hati...
adehh =(

pape pon..
bila ssh hati atau senang hati..
sntiasa bsyukur pd ALLAH s.w.t

to0n ieday said...

hurmmm...tu la, cmne nk jd kuat?

ko ssh hati nape ni~