.

Konco-konco

Time is Money

Friday, July 2, 2010

jawab soalan exam tadika(^^)

1. apa nama blog dan knp letak nama itu?

t-for-tun....terpengaruh dgn dak2 p0m p0m gurl,ahakz..T to da U to da N ..TUN!!


2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?

http://tnh-toon.blogspot.com/ ...dr l0bang idung ku tatap menjadi p0jaan~


3. apa method dlm penulisan anda?

method?ke kethod?...hesh,mcm nk bt eksperimen sains darjah 4 pulak.method nye spt berikut:
1)gaulkan broadband dgn sekilo tep0ng beras
2)goreng bersame lap top yg di salut sos cili
3)setelah di goreng 44 hr dan mlm...di rebus bersame jari jemariku..
4)sekian selesai lah sudah eksperimen saye(^^)


4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?

xpenah...sy cyg blog sy...igt lg dolu2 abah slalu belikan buku diari,aku ade 6 buku start 2000.haha,bile cuti2 sem jek aku bukak blk,imbau kembali hasil nukilan di kala kanak2 dolu..kelakar nye,tulisan mcm taik,ayat mcm cicak,idea mcm kobeng.heeeeeeeee,jd blog ni as my electronic diary..peace!!(^^)


5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?

penah...yg selalu nyebok,akak sy cik nazlea(^^)


6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?

blog sy mmg chanteq!xde sape ckp xchanteq!!!


7. bila blog anda diberanakkan?

pade 2009 semase berade di kolej angsana UiTM puncak alam,ketika berkalane di bwh cahaye rembulan~


8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?

kengkawan yg menyibuk ler ape lg~


9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?

hoh???xde p0n???...mmg ler xde,sy bkn budak sikulah(^^)


10. sepuluh org sterusnya bakal di tag. ( hehehehe.. )
.
Leana (kakak tuan umah)
irayani- kwn ku skul dolu2-SMK Seri Jengka
nard da nerd -kwn ku matrix dolu2
hanis zalikha(blog suke bace)
model80(blog mak kpd hanis zalikha)-role model ku
wawa - kwn bawu
cikguafiq -cikgu encem
ejat86 -dak nakal cuke like2 kt fb
nadia - kwn bawu
zikrie - kwn bawu - tlg caye bt recent post pye box
doyah - gile pye budak
zhull90 - sexy,haha!
aizah - baik pye budak
zalin - kwn bawu




Line leaf top Pictures, Images and Photosonion head Pictures, Images and Photos

No comments: