.

Konco-konco

Time is Money

Sunday, July 18, 2010

aku dan huruf "Z"

nk post jugak...xkire,even ramai yg akan bace..aku xtau la ini 1 kebetulan atau p0n x.tp kebetulan yg byk sgt p0n ssh nk percaye...aku dgn hruf Z mcm stick together..

phm x?mmg la xphm aku xcite lg p0n..haha.actually,insan yg bername lelaki...best frens,scandal,kwn,ex-bf...kire nye di kalangan ni la...yg berkait dgn aku,sume nye de huruf Z.

1) M_ _ _ iZ_ _ _
2) T_ _ _ Z_ _ _ _ _Z_ _
3) _ _ Z_ _ _
4) M _ _ _ _ _ _ _ Z
5) M_ _ _ _ _ _ k _ Z _ _ _ _
6) M _ _ _ _ _ Z _ _ _ _
7) M_ _ _ _ _ _ _ _ Z



see2...almost sume,cume ex aku yg 1st jek xde...yg ni bkn la ex bf aku,terer giler la de 7 ex,haha..ni kwn rapat+scandal+ex+admirer...admirer??over you!


nape xde lak name ashraf daniel ke,adam haikal ke..name2 yg xde huruf z...

ye,itu lah kisah ku...misteri nye aku dan "Z" (^^)




Line leaf top Pictures, Images and Photosonion head Pictures, Images and Photos

5 comments:

irayani said...

mungkin sebab huruf z itu best:)

to0n ieday said...

hoh?best...cm ade makne mendalam jek di situ(^^)

irayani said...

xde mendalam nye...betul pe..ramai kwn2 ad huruf z itu best:)

to0n ieday said...

haha...kwn kew??

irayani said...

kwn2 ok..xde lebih2..haha