.

Konco-konco

Time is Money

Friday, August 27, 2010

Cameron Highlands...here we come!!!


hahahahahahaha...lupekan sekejap FYP,meh kite enjoy~

td arrived at Cameron Highlands at 2.30 pm...kitorg stay kt Hotel Brinchang selame 3 hari 2 malam,27/8-29/8...sgt sijuuuuuuuuuuuuuuuuuuk,on da way nak naik td p0n bkk tingkap air-cond natural,wihieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

SAYA SUKE CAMERON HIGHLANDS!!!!

last pegi sini mase sekolah menengah, mase kak lang keje part time kt hotel ni,..siang kak lang keje kt hotel mlm keje kt Shell depan nun...die stay kt apartment blakang tu,mase kak lang keje kt sini, setiap 2 minggu skali kot aku 1 family g sane tgk die (actually sambil holi-holiday), gile kencang 2 mggu skali g cameron,kaye siot fmly aku!!!haha..

so, esok start lah kitorg g site, start audit Solid Waste Thermal Treatment Plant, td cm dh lalu tp x sure yg tu ke...byk lg kije nak bt, amek noise, air, waste, water.esok amek noise and air pagi and malam..tak dpt bayangkan lg la kn giler sejuk aku mlm esok kt construction site tuh!!

ttrrrrrrrrr....sijuuuuuuuuuuuuuk~

p/s: manyak gambar lg, upload later~~~
Line leaf top Pictures, Images and Photosonion head Pictures, Images and Photos

No comments: