.

Konco-konco

Time is Money

Tuesday, September 8, 2009

Shopin raye @ Jln TAR & Masjid Jamek (OO,)




(6th September 2009)

hoho~ tercapai jugak aku turun KL setelah dicampakkan ke dlm hutan belantare...fuh,rindu giler jln TAR,masjid jamek,mid valley,sogo,time square,IOI mall puchong,UITM PJ,kolej alamanda,jln klang lame...huk2...sediy~~~

ni beg aku beli kt masjid JAmek...chantek x?belang2....RM18. aku xbeli pape...bj raye p0n xbeli...ntah la,pas mk aku sakit,keinginan nk shopin raye dah xhebat cm dulu...thn ni aku pkai bj kebaye yg aku pakai dinner sem lepas,kebaye tu baru pakai skali so xbasi lg la kn..kain kebaye tu aku beli kt pekan mase prak kt sane,then aku anta jahit kt auntie chinese kt temerloh...hurrrrmmmm..mama sakit,mak pah dah xlarat bangun...pe maknenye hari raye tanpe air tangan dorg...sume hilang sekelip mate,dah due tahun berlalu~~~(-_-)"
naddy!!!ni percubaan pertame aku pakai shawl..huhu,klakar gak la...testing jek baru,nk pakai segan..aku kn pemalu~~~haha.

2 comments:

Leana said...

gmbo yg mula sekalik tu, ngape yg blakang tu mcm nk nngis je tu... :????

to0n ieday said...

sbb boipren die xjd dtg jemput~~=p