.

Konco-konco

Time is Money

Sunday, September 13, 2009

sekangkang kera~~

huhu...td ptg aku tgh syok wt assgnment(wah...syok?=p), tibe2 rum8 aku dpt inform yg die kne g bukak pose JPK ptg ni...huhu...die ajak aku sbb xde geng.so,aku on je la kn bab mkn2 free ni...tp tmpt nye xtau lg konon nye surprise la...pastu kitorg p0n trun tggu bus kul 5.30,bus smpai dlm kul 6:15pm so kitorg p0n bertolak la dr puncak alam ke destinasi yg misteri...then,tbe2 xsmpai 15mnt bus tu brenti kt bahu jln "owh,de mk cik tumpang tu nk trun kt sini kot",kate hatiku...hahahaha,rupe2nye mmg dah smpai and kene trun p0n,sangkaan nk buke kt shah alam hotel ke ape ke meleset same skali...so,hehe..kt seberang jln tu lah tmpt yg sgt MISTERI tu,kedai mkn MAMA Seafood..masuk2 beberape hidangan dah siap terhidang.mjlis p0n dibuka oleh MC (mira kot name die) dgn pantun yg berbakul2,pastu de la beberape org lg pastu bg ucapan sgale bagai...*skip story board*,then AHAH!!!itu die,the main menu dh sampai,wooo...terliur air lliur,ikan ape ntah masak 3 rase,yummy...kire2 de 7 hidangan yg kitorg hadap,budget utk 60 org tp yg dtg plus org2 yg nyebok xde kaitan cm aku adelah 40 org, so melantak la kitorg dgn mknn yg berlebih2 tu...huhu,sedap...ditambah pula minum air jus epal n sirap lg la masyuuuuk!pastu dorg g solat maghrib kt surau yg berdekatan and dlm kul 8.30 kitorg p0n bertolak blk ke uitm yg hye sejengkal jek dr tmpt mkn tu...

p/s: even jarak tmpt mkn n kampus hye sekangkang kera,tp ser0n0k gak dpt mkn bukak p0se kt luar + free plak tu kn...at da same tyme leh lepas2 tension wt project paper HPY dlm 2 hr ni=)