.

Konco-konco

Time is Money

Saturday, August 22, 2009

da Best 30...???



Jumaat@21/8/09@5:18 pm

Hari ni...kelas waste water en Nazri announced the best 30 that has been choosen from the test 1 performance utk g Cameron Highland...hmmmmmm,aku actually mmg xletak harapan lgsg,..tp aku terkejut gak la sbb aku terpilih dlm best 30 dr 81 students...nk ikotkan jwb hr tu cm cipan jek. 56% sebenarnye sgt la rendah, plus bonus mark 66% still rase cm hampeh..lg p0n ramai yg terer2 dr aku xdpt g, rase cm bersalah la plak..ye la, bile di telek2, actually de soklan kire2 BOD tu aku dpt wt separuh jek so that's mean aku sepatutnye xdpt 10 mark juz dpt half mark=5...separuh lg aku tiru kobi, kobi lak xdpt g..sian die.

Aku rase serba x best sbb mgenangkan aku da tiru org..markah sebenar aku 51+10=61%...xlepas p0n nk g Cameron..aku rase serba hampeh sbb kt list best 30 aku 3 orgdr belakang yg mane bile2 mas ejek leh kene tendang dr list..aku rase serba 'vavi' sbb aku terase sgt stupid kerane tercorot di list best 30 tu...

So, for the conclusion nye..aku xkesah lgsg de org nk g amek tempat aku..sgt2 dialu2kan,klu g p0n tp rase serba hampeh bek xpyh g kn..aku dpt g p0n bkn 100% usahe aku..5 mark tu dtg dr kobi..jadi,sape2 yg sbnrnye layak g tp xdpt leh la amek tempat aku,aiman xkesah=)...

2 comments:

Asmak Rezal said...

perghhhhh...muka old skool..haha..kelabu asap je muka aku..hahaha.. papepon..aku ade jugak tanye coby pasal legislation tu..wuu..lastlast dia jugak xdpt pegi. =(

to0n ieday said...

hahaha...bkn ko jek tau,aku p0n hampir xknl muke sendirik,malu siot...muke huduh!