.

Konco-konco

Time is Money

Wednesday, April 23, 2014

If you smell what the rock is cooking..

Dari kecik2 tengok wrestling..fyi, my hometown at Jengka masa tu, rumah arwah nenek cuma dapat channel TV3. So, xde pilihan lain terpaksa hadap je TV3. That time, antara rancangan TV yg famous macam Pi Mai Pi Mai Tang Tu, WWF, futurama, cite china lama2 like kungfu lewat petang dan lain2..

Actually even xde astro that time, rase heaven je. Sebab banyak masa kanak2 aku bermain dengan alam..aku ni buas sikit, kawan dengan anak jiran lelaki lak tu. Pegi mancing kolam, Pernah sampai ke Ladang sawit mancing kat tali air, berkubang dalam paya, semua permainan traditional kami main, termasuk lah yg modern sikit mcm video tape game, kereta control, kereta dash..huhu..priceless memories.

selalu sgt tgk WWF. Even esok nk UPSR aku boleh layan WWF malam tu. haha! sampai kenal la some of wrestlers like Rikishi Patu, Triple X, Stone Cold, Cane, Under taker, Rob Van Dam, Big Show, Eddie (passed away-heart attack), Jerrico etc.


IF YOU SMELL WHAT THE ROCK IS COOKING??

This quote is refering to what the famouswrestler 'The ROCK' says when he is about to smash into someone.

trademark WWF yg famous masa tu. Dari dulu tertanya apa maksud die. Bile dah besar ni baru nak cari..
Oh baru tau maksud die apa..ingatkan memang die maksud kan ape benda die masak kah3!

"If you know what I'm up to?"

"If you know what I'm saying?"

It basically means 'If you know what's on my mind?'


haha saje nak share pasal quote The Rock untuk entry ni sebenarnya :)

Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos

No comments: