.

Konco-konco

Time is Money

Wednesday, June 26, 2013

BFF Got Married

He is my bff mase childhood. Muda 1 tahun dari aku. Ape yg aku kagum dengan die ni, die ni gigih, rajin dan sentiasa ingin maju ke hadapan. Eventhough belajar die tercicir, tp dr situ die langsung x putus asa. Hasilnye die ade sijil Giatmara dengan sijil dari PSDC Kuantan. See...ilmu boleh dicari di mana2.

Nama kwn aku ni Mohd Azlan Abd Rahman, aku panggil Lan je. Jiran aku. Die ni kwn baik kamceng mase kecik2. X pasal2 dpt 1 nickname 'Durun Dayah' dr dorang ni. Lagi sorang, Nurul Hafizan jiran sebelah lg 1. Dengan die la aku belajar pasal dunia kanak2. Semua aku explore. Sbb tu mcm tomboy sikit aku ni mase kecik2 dulu...main sama2 gasing, galah panjang, layang2, tengteng, mancing, main kete control, buat btg pancing bodo, masuk ladang, berkubang dalam lopak, mandi hujan, main basikal, main game tape, tudung oren, baling selipar, tuju tin, polis sentri, buaya2, lubang tikus, konda kondi, sahiba, jutaria, dam, dam ular, tikam, tangkap belalang daun, belalang tanduk, tangkap kelawar, anak burung dan macam2 lagi.

Lan selamat diijab kabulkan dengan pasangan nye dari jengka 16, 3/5/2013 hari tu. kenduri belah Lan pulak 11/5 seminggu selepas tu. Selamat sudah beliau bergelar suami...tahniah, Semoga bekekalan ke akhir hayat.




 Majlis merenjis inai (1st time dengar)




Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos

No comments: