.

Konco-konco

Time is Money

Wednesday, May 8, 2013

GEES Intake July 2013

Assalamu'alaikum and Good day every one,

Ok, this entry is to respond to all of the feedbacks about intake GEES July 2013. Kalau uols check website Petronas, registration already open from 1st May until 7th June if I'm not mistaken lah. So caranya mudah.

Visit www.discoverpetronas.com
Then, click on G.E.E.S
After that click on Job Search at the bottom of the page
Search by typing in Graduate Employability Enhancement Scheme (GEES)


Then, follow the instruction.

Thank you and good luck (^^)v





Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos

4 comments:

Anonymouse said...

x boleh langsung awak..saya dah taip kat search tu n dah macam cara try tak dapat jugak. adakah tak boleh guna chrome? rasanya tarikh tak tutup lagi kot

TNH AR said...

Aah..cube try gune browser lain. Tp dh tutup kn :(.

Sbb ade yg berjaya je apply.

Anonymous said...

Salam. Nk tanya, brapa lama duration yg dorg ambil untuk contact kita if kita selected for the program lepas drpd tarikh tutup? N semua kawan2 awk attach dgn pet after abes program?

TNH AR said...

Sy x igt dh berape lame.

Bergantung pade rezeki awk, klu ade rezeki pass interview dpt la kje dgn petronas.