.

Konco-konco

Time is Money

Thursday, February 21, 2013

hik hik..huk

Yeay! Horrey..

Semalam finance sent email claim dah dimasukkan dalam akaun Maybank..hip hip hooorey hip hip hoooorey! Alhamdulillah...boleh tambah duit kenduri.

issue pagi ni..office banjir. Incident ni berlaku sebab semalam paip air kat sink pantry xde. So ada hamba Allah yang bukak troll sampai habis. Bila malam air dah ada, mencurah2 bagaikan mutiara di dalam hati manusiaaa...eh2 ternyanyi pulak (-_-)"

Lesson learnt: Make sure paip sentiasa dalam keadaan tertutup semasa ketiadaan air. Sokmo2 lah check paip tu dari semasa ke semasa takut2 ada yg terlupa nak tutup, at least org yg terakhir keluar dari office play that role.






Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos

3 comments:

ILI said...

wow! 800++ tu...lumayan...lumayan...lum msuk gji lgi ye...org doakan awk dpt keje tetap kat stu...amin...

TNH AR said...

Org maybe hbs bulan depan la..

TNH AR said...

Org maybe hbs bulan depan la..