.

Konco-konco

Time is Money

Monday, December 3, 2012

PENGUMUMAN: Registration GEES 2013

kat sini nk beritahu kepada sesiapa yang bertanya hari tu dan berminat nak masuk skim latihan 1 Malaysia hari tu, pendaftaran dah dibuka untuk intake Januari 2013. Sila apply kat website petronas ni www.discoverpetronas.com and klik pada tab G.E.E.S. Ikut je arahan cara untuk apply. Kalau xboleh apply kat situ, boleh send resume to me then i'll forward to person in charge. tq.

my email: tnhar88@gmail.com

2 comments:

Anonymous said...

miss tok instep tuh ble open ag?

TNH AR said...

Xsure..awk boleh check kt website intep untuk tarikh intake berikutnye.