.

Konco-konco

Time is Money

Friday, March 2, 2012

Kerteh Terengganu

Here i am..! Hooooorey. lupe nak update, padahal dah sampai sini hari sabtu, baru hari ni nk post entry, haiyaa..ok, hmmm..what i feel about ganu is..quite interesting, hoyeah. Laut die biru, buih die putih. Kat Pahang xyah la harap nk jumpe air laut gitu klu selain kat pulau2 peranginan tu. Pastu lg 1, aku suke suasane kg kt kerteh ni. yela, even though OJT kat sini, xbyk mall or shopping xcomplex, tp kg2 kat sini and suasane die best je..pantai2 die cantik..hari tu dh g ushar Pantai Kemasik, insyaAllah dlm mase 6 bulan ni kitorg nk g ushar byk lg pantai..

Semalam g cari and survey bilik utk fmly tdo mlm esk. Tibe2 terjumpe port baik punye utk lepak2 dgn dak2 ni.. area tu kat Paka, betol2 kt sebelah Residence Resort tempat fmly menginap hari tu. Rupenye kat situ ade jalan belah dalam tepi pantai, ade kedai makan..gile cantik la!!! tu baru sikit, x explore hbs lg kerteh ni. Kuala Terengganu pun x pegi lg. Xpe2, kite explore satu2, huhu...terbaik la, nasib baik x dpt kat KLCC or Petronas Research Centre kat Bangi. Kat sane x seronok sgt nk berjalan sbb bandar, Mase kt Permata tu pun habis round Putrajaya je kebiasaan nye. Selain tu g tgk wyg kt alamanda,, g semenyih. itu jela.

Wah..excitednye nk explore Ganu!!! Nananananaaaa...Ganu kitew!!


Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos

2 comments:

mselim3 said...

cantiknya pemandangan kat sini...tenang rasanya,,,bila lah boleh sampai kan...

TNH AR said...

datang lah, xsangke la kt terengganu ni air laut die sume biru and buih die putih...kat Pahang susah nak jumpe. kat sini sume pantai cmni (^^)