.

Konco-konco

Time is Money

Thursday, June 16, 2011

'Bakal Roomate' =p

hehe...suke lak istilah yg diguna naddy..BAKAL ROOMATE forever.ilex la naddy, bukan xde...tidak ditemukan lg je..tp tu la, mase awal2 masuk uitm dulu, first sem, ketike aku penasaran pas beberape bulan putus cinta, acap kali tertanye2 kat mane la bakal roomate aku ni..aku igt lg kwn aku ckp mase tu, jodoh kite ade je, tp kite xtau die kt mane, ntah2 penah je jumpe cume xkenal lg je. bende tu selalu berlegar kt benak fikiran aku bile aku g ke mane2, eh ni ke jodoh aku?ntah2 yg tu...ntah2 yg ni (sume yg hensem2 lak tu...haha x boleh blah la aku ni~)...yup, ntah2 penah selisih bersentuh bahu pun...

the reality?u know wt..my bf skrg, even xtau la ade jodoh atau x lg, ye la kite mane tau jodoh panjang ke tidak, kite merancang tuhan yg tentukan...berbalik semule psl my bf, haha...xsangke sgt2,,,mase aku tertanye2 kt mane la jodoh aku ni...ntah2 penah selisih bahu ape sume..rupe2nye, mase tahun 2007, time aku penasaran tu...mase baru masuk uitm. and aku pye hostel kt Klang Lame Kolej Alamanda. Rupenye Klang Lame OUG tu area lepak die, mmg selalu la lepak situ..kedai mamak yg dekat dgn tempat aku makan tu pun alahai dekat sgt2..even kedai mamak tu sendiri aku penah mkn...see??betol la kn...hampir 4 tahun menunggu, akhirnye ketemu...huhu, betol kn?sabar ek naddy, xlame je lg =)
Line leaf top Pictures, Images and Photosonion head Pictures, Images and Photos

2 comments:

NARDtheNERD said...

ehehe.
mintak mintah bakal rummate aku macam seth tan.
:P

TNH AR said...

aminnn kan aje (^^)