.

Konco-konco

Time is Money

Tuesday, December 15, 2009

Malaysia VS. Laos



hehe...konon cm minah bola la post psl ni...haha,aku mmg minat bola,tp xfanatik sgt cm org lelaki.minat bese2 je tgk p0n jarang.klu umah aku pasang tv tgk match mane2 and aku xdek peluang lgsg nk tgk cite lain baru la aku tgk...and aku akan tgk team malaysia main even sume org ckp team malaysia cap ayam,hehe..xkesah la,klu tgk bkn dpt dosa p0n kn.semalam aku tgk m'sia vs laos.1st goal aku ckp "ala,rezeki je tu,goal xsengaje",pastu laos lak asak dasyat depan pintu goal msia,aku kate "huh,klu cmni la xde chance la nk menang"...msia mmg lambat jek corak main dorg,bola depan pintu goal laos dorg mls kejar,berat amende p0n aku xtau la...2nd goal lak rase lega sikit,sbb badrol tu kejar bola depan pintu goal cm yg aku nk, so respect aku naik sikit la dr td...3rd goal dr safiq terus melegakan aku..stress aku sepanjang tgk bola p0n hilang,tq la safiq..

fuh..mmg penat tgk bola ni..aku stress,dah la stress tekak p0n sakit.mane x nye,dr awl smpai last aku menjerit..tension2.so,pesanan aku tuk yg de bini or awek..xpyhla bwk dorg tgk bola skali klu xmo tension n ggu konsentrasi korg yek...haha!(next:msia kene lwn vietnam lak)

2 comments:

budakjengka_88 said...

haha..camtu la bila dak pompan tgk bola..mnjerit je lebih..pepon dh dpt emas :)

to0n said...

haha...bese la...em0 mesti masyuk,spirit mesti lebiy!!!