.

Konco-konco

Time is Money

Thursday, October 22, 2009

lepas 1 beban yg menghempap!

our company trademark

our product prototype


fuhhhh...berpeluh...melekit2 badan...bersengkang mate...urat kepale tegang...tempurung otak mampat hampir meletup...tangan timbul urat2 halus...otot badan exhausted......................kenape???nak tau ape sbb nye????...................ni la natijahnye bile BUDAK SAINS di hadapkan dgn SUBJEK BISNES!!!!!!!!!!!!!!!subjek technology entrepreneurship ENT600...mereng2...gelong dowh!


fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...alhamdulillah,aku rase cm nk sujud syukur je dah lepas present techno n submit project paper subject ni pg td...smlm group aku tido kul 4 pg siapkan project paper n prepare presentation hr ni...masing2 mate bengkak dlm lecture td,tp berbaloi la kn cmtu p0n coz even last minute p0n our grup all out,sume soklan yg ditanye kitorg dpt jwb xla cm grup len yg tersengih2 cm kerang busuk xtau nk jwb...well prepared la jugak la kn...

aku bangge gak la dgn grup aku,dr zero...smpai almost 90% at de end...dr 0 n blur2 sbb subjek bisness ni smpailah kitorg dpt merangka hampir details tentang project bisness yg kitorg nk bt...aku dr xtau pape cm org bengong smpai bole ke tahap leh la nyampuk2 time nk jwb tu...bangge siot...hehe...well done guys!!!~~~~(MISSION COMPLETED!!!) (^_^)

3 comments:

emma:) said...

heee,all out:) padahai otak cam dah nak berkecai kan:) eheee

Leana said...

Wah, sampai ke cni rasa bangganye.. tahniah tahniah tahniah!!!

to0n ieday said...

ema:haha..tau xpe,pecah pale dowh!!

Kak lang:tenkiu2...