.

Konco-konco

Time is Money

Tuesday, January 17, 2017

My Baby Born on 29.9.2016

29.9.2016

Detik bersejarah dalam hidup aku bila hadirnya cahaya mata yang comel Puteri buah hati pengarang jantung aku 👶Nur Orkid Sophea🌸.

Lahir x cukup bulan @ 34w3d. 29 September @8.24pm🕣. Lahir secara induced💉💊 macam yang diceritakan dalam entry sebelum ni My Pregnancy Journey Part V
My Pregnancy Journey Part V: KETUBAN LEAKING-INDUCE-ALMOST EMERGENCY CEASER

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
My Pregnancy Journey Part V: KETUBAN LEAKING-INDUCE-ALMOST EMERGENCY CEASER

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
My Pregnancy Journey Part V: KETUBAN LEAKING-INDUCE-ALMOST EMERGENCY CEASER

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
My Pregnancy Journey Part V: KETUBAN LEAKING-INDUCE-ALMOST EMERGENCY CEASER

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
My Pregnancy Journey Part V: KETUBAN LEAKING-INDUCE-ALMOST EMERGENCY CEASER

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
first time balik Pahang @ berpantang


👶Baby Orkid pelengkap hidup mama and babah👪 huhu..

Semoga 🌸Orkid sihat membesar, menjadi anak yang solehah, mendengar kata mama abah, cerdik pintar buat keputusan, genius dalam pelajaran📚📐📝, berjaya masuk universiti📜, berjaya dalam pelajaran dan kerja. Mama nak Orkid jadi pendidik, 📏📘Cikgu@Lecturer, tapi tengok minat Orkid jugak nanti. Mama taknak Orkid takde cita2 spesifik macam mama then nanti terus celaru laluan nak mencapai cita2. biar fokus pada cita2 yang 1. Mama akan guide Orkid in shaa Allah. Jadi la insan yg berjaya dalam keluarga, menjadi contoh tauladan pada orang sekeliling dan keluarga.

aminnn..now Orkid dah pandai senyum dan berborak. Pipi dah bam bam. Rase nak gigit je bile die ajak borak. Pastu dah start main buih kat air liur. Sayang Orkid!



No comments: