.

Konco-konco

Time is Money

Tuesday, November 18, 2014

My 1st Motorcyle...

Thank you Allah atas penambahan 1 lagi asset dalam hidup aku. Walaupun ia bukan lah baru dari kedai tapi aku cukup syukur dengan rezeki ini. 16 November 2014 secara tak rasminye aku telah berjaya beli motor second hand EX5 gold tahun 2008. Motor ni engine masih senyap sebab tak pernah jalan jauh (which is same spect as my myvi masa beli dulu). Owner nak jual sebab dah 7 bulan terperuk dalam rumah since owner kahwin.

Aku tak kisah motor ni second yang penting bebas loan bank. Duit beli motor ni adalah hasil titik peluh aku kerja sekarang :) Alhamdulillah at least ada benda aku capai dengan gaji sekarang...welcome to my life JJA. Doa2 semoga process tukar nama berjalan dengan lancar...aminnnnn.

A bunch of thanks to my fiancee yang tolong cari dan uruskan urusan jual beli motor ni :)

by the way..masih x clear process tukar nama ikut latest system JPJ..so after i experienced it myself,I'll share later in separate entry ya!



Line leaf top Pictures, Images and Photos onion head Pictures, Images and Photos

No comments: