.

Konco-konco

Time is Money

Thursday, February 25, 2010

heart broken bcoz of loving some1 dat not supposed to be loved by myself~

bodoh nye aku nie......bodoh tahap ape ntah...nangis...nangis...nangis...utk org yg same ntah brape kali dh aku ngs..aku sgt2 la bengong,dr dulu mengharap,menaruh harapan sgt2,dh org xsudi nk jugak letak harapan tggi menggunung...skrg ko meraung la meratap sepi...bile org yg ko duk harap2 dr dulu smpai hampir 3 thn kau buang mase,dh jd milik org lain...rupenye kesabaran aku selame ni x mendatangkan ape2 hasil...mane kebenarannye????kesabaran akan beroleh kemenangan...!!!


mule2 aku mmg nk mrh...mrh pd Dia kerana xmakbulkan doa aku...tp aku isghtifar cpt,aku tersedar,aku dpt tau dr fb tu p0n die yg bg petunjuk kn???pape p0n,Dia yg Esa lah yg bg petunjuk tu...bg jawapan kt aku..aah betol la!!!

jd...dgn kekantaoi-an ini,aku dpt tau (petunjuk dr ALLAH) bhwe aku xpatut simpan perasaan and hope dh kt die,n terus lupekan...tp adakah dgn petunjuk ni,mksd nye aku kene pilih yg lg sorg???yg....perlu pk pjg utk pilih yg sorg lg ni...yg dh lame tggu aku...

AKU X TAHU WEY!!!!!!!!!

4 comments:

Anonymous said...

tun..no need 2 hurry find sum1 else..giv urself time...

Leana said...

lek ele.. relex sude.. tgok cm kakak awk ni.. lalukan je..

to0n ieday said...

kakak sy mmg slalu menyedihkan...wakaka~

Anonymous said...

wahaha...bgus luahan hati yg sgt sedih..daa..jgn menunggu sape2 lgi..serahkan kepada Dia yg Maha Mengetahui ape yg terbaek..